just some FYI my friends



  • well guys it’s me Jayballer 54. - - - I’m sorry but I had to open a different account. - - - -So my new user name is Jayballer 73. - - I got a new computer and when tried to sign into this site it said my browser only allowed me to read comments and not post response , because of my browser - - -hmmmm. - - - but yet with this account same computer no changes made , I’m fine – -I dunno what happened, anyways it’s still me Jayballer 54 been here for some time - -anyways guys just throwing it out there it’s me. - - - -ROCK CHALK ALL DAY LONG



  • Wondered where you had been buddy, welcome back.



  • BShark said:

    Wondered where you had been buddy, welcome back.

    Thank you. - ya had me worried , I really love this room and thought what the heck had happened. - - -Still don’t really know for sure, just was curious well - - wonder if I made a different account what would happen? still befuddles me - I didn’t do anything with the browser but in the end – it’s all good now thank you. - - ROCK CHALK ALL DAY LONG BABY



  • @jayballer73 It’s really weird that making a new account would fix it. Going into read only mode would imply it’s an issue with your browser being able to run scripts but obviously that isn’t the case since you are posting now. And also just shouldn’t be an issue with any newer browser unless you have something like noscript (I do but obviously I allow this site because I know it’s safe).



  • BShark said:

    @jayballer73 It’s really weird that making a new account would fix it. Going into read only mode would imply it’s an issue with your browser being able to run scripts but obviously that isn’t the case since you are posting now. And also just shouldn’t be an issue with any newer browser unless you have something like noscript (I do but obviously I allow this site because I know it’s safe).

    Ya it’s crazy buddy. - -I don’t know either - I was just grasping at straws - -I don’t get it. - it said something to the effect of your Java browser isn’t strong enough or adequate enough to support so your only able to read comments and not respond - it was nuts lol - - ROCK CHALK ALL DAY LONG BABY



  • @jayballer73 Weird. I revoked both the sessions I saw on your @Jayballer54 account. Grasping at straws myself, but possible that the board doesn’t work well with Edge browser. Historically, Microsoft browsers have been the bane of web devs, wouldn’t surprise me if there is a bug with the board that is Edge specific. Anyway, if you want to try to authenticate again with your old account, maybe it will work now that I revoked the sessions. Also, a long shot, but you renamed from jayballer (lowercase j) to whipperboy then Jayballer (uppercase j). I doubt that is the cause of anything, but the only other thing I noticed that seemed like a variant.



  • approxinfinity said:

    @jayballer73 but possible that the board doesn’t work well with Edge browser. Historically, Microsoft browsers have been the bane of web devs, wouldn’t surprise me if there is a bug with the board that is Edge specific.

    Jayballer it’s time to install Firefox or Chrome. :joy:



  • @jayballer73 What is the message you are getting? Perhaps if you post the message it might help debugging your issue. Since you seem to be able to access with a different account it is likely not a browser issue; remember passwords are case sensitive. You can also request a password reset and see if it works.

    Also, one thing I notice on the iPad is that would not let me login after I disabled cookies as a potential solution to the dreaded “You have won a $1000 gift certificate” popup that appears to plague Safari on the iPad. After I re-enabled cookies, it allowed me to login just fine. My desktop and the othre iPad worked just fine.



  • approxinfinity said:

    @jayballer73 Weird. I revoked both the sessions I saw on your @Jayballer54 account. Grasping at straws myself, but possible that the board doesn’t work well with Edge browser. Historically, Microsoft browsers have been the bane of web devs, wouldn’t surprise me if there is a bug with the board that is Edge specific. Anyway, if you want to try to authenticate again with your old account, maybe it will work now that I revoked the sessions. Also, a long shot, but you renamed from jayballer (lowercase j) to whipperboy then Jayballer (uppercase j). I doubt that is the cause of anything, but the only other thing I noticed that seemed like a variant.

    hmmmm, thanks my friend. - -this is so strange. - - I appreciate you trying to check things for me my friend. like you say weird - -I wonder or how this whipperboy came from - -I didn’t make up that user name I don’t understand. - -If it’s ok with everyone I think I,m just gonna stay with this one now- -I’m to old lol to try and figure this out - - - -computer idiotic - - -that’s me - -I feel good just to be able to peck out a message lol - -thanks for all your help before to long I’ll have to find me a profile pic - I lost all my family pcs - - -sport pics everything - - ROCK CHALK ALL DAY LONG BABY



  • BShark said:

    approxinfinity said:

    @jayballer73 but possible that the board doesn’t work well with Edge browser. Historically, Microsoft browsers have been the bane of web devs, wouldn’t surprise me if there is a bug with the board that is Edge specific.

    Jayballer it’s time to install Firefox or Chrome. :joy:

    YA. I’ve read and heard about both of those. – they really good browsers? - - - if they are where would I find them? - - what web site would I go to? - - -ROCK CHALKALL DAY LONG BABY



  • @jayballer73 Either one is fine and wouldn’t have as many compatibility issues.

    https://www.mozilla.org/

    https://www.google.com/chrome/



  • JayHawkFanToo said:

    @jayballer73 What is the message you are getting? Perhaps if you post the message it might help debugging your issue. Since you seem to be able to access with a different account it is likely not a browser issue; remember passwords are case sensitive. You can also request a password reset and see if it works.

    Also, one thing I notice on the iPad is that would not let me login after I disabled cookies as a potential solution to the dreaded “You have won a $1000 gift certificate” popup that appears to plague Safari on the iPad. After I re-enabled cookies, it allowed me to login just fine. My desktop and the othre iPad worked just fine.

    iT is just weird. - - like I could get into the site , - -I could even type the header to a topic if I wanted to start a new thread BUT when I got into the body of the message and wanted to compose the message - - I could type away but nothing showed up in my box. - -I just think I’m going to stick with this one now - -not even mess with the old one I had – just start fresh as long as my friends realize it’s me that’s all that matters. - - -ROCK CHALK ALL DAY LONG BABY



  • How can be we be sure its really you? what have you done with @Jayballer54, @jayballer73? lol



  • alt text



  • kjayhawks said:

    How can be we be sure its really you? what have you done with @Jayballer54, @jayballer73? lol

    LOL, good question well let’s see how can I prove – -ahh I got it , well I have what seems like I’ve gotten into some pretty spirited conversations with several friends in here on different topics - - umm there is always ROCK CHALK ALL DAY LONG BABY - -& then the ol JUMPIN GEE HOSSA FATS - -it’s me - -I promise it’s me lol - -umm I was all over Devon when we were recruiting him – lol - -so there you go lol



  • BShark said:

    alt text

    LMAO - now you stop that lol - - -ROCK CHALK ALL DAY LONG BABY



  • @jayballer73 I look forward to your posts


Log in to reply
 

Looks like your connection to KU Buckets was lost, please wait while we try to reconnect.